Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Leersumse Plassen Schaatsen - Waar Kan Je Als Eerste Schaatsen Op Natuurijs Plusonline - Ook op pluismeer bij lage vuursche gingen enkele schaatsers al het ijs op.

Leersumse Plassen Schaatsen - Waar Kan Je Als Eerste Schaatsen Op Natuurijs Plusonline - Ook op pluismeer bij lage vuursche gingen enkele schaatsers al het ijs op.. Drone filmt eerste schaatsers op leersumse plassen ondanks het dunne ijs waren er maandag al enkele schaatsers op de leersumse plassen in de provincie utrecht. In het ondiepe water in natuurgebied het leersumse veld is bij vorst de eerste plek in. Dogs are also able to use this trail but must be kept on leash. Schaatsen op de leersumse plassen. De route begint bij de veldschuur, een informatiekiosk die maar beperkt open is, gelegen aan de maarnse weg (n226.

Geplaatst door jan katsman op 25 januari 2017. De wandeling langs de leersumse plassen is een staatsbosbeheer wandeling. Afgelopen winter kon je schaatsen van oost naar west en terug over de drie plassen, al was het maar voor één dag: Het meertje is niet heel erg groot, maar meer dan groot genoeg om lekker op te kunnen schaatsen. Van de enka kantine naar de ijsvloer van de leersumse plassen.

Marco Geijtenbeek On Twitter Er Wordt Volop Geschaatst Op Het Leersumse Veld Prachtig Rtvutrecht Schaatsen Https T Co Uqic1kunhr Twitter
Marco Geijtenbeek On Twitter Er Wordt Volop Geschaatst Op Het Leersumse Veld Prachtig Rtvutrecht Schaatsen Https T Co Uqic1kunhr Twitter from pbs.twimg.com
Natuurgebied leersumse veld in leersum (utrecht nederland) | het leersumse veld is het stilste plekje in nederland. Gepubliceerd op 21 januari 2019 19:28 Het meertje is niet heel erg groot, maar meer dan groot genoeg om lekker op te kunnen schaatsen. Geplaatst door jan katsman op 13 februari 2021. Een natuurbeleving van een iets andere orde dan vogeltjes, vlindertjes, plantjes en libellen. Zoals iedere ochtend deze week, trok natuurijsdeskundige fred geers weer naar het leersumse veld, het mooiste schaatsgebied van de regio. Bij schaatsvereniging woudenberg staan enthousiaste gediplomeerde jeugdtrainers voor je klaar. Het water is hier heel ondiep, en daarom kun je hier al na een paar dagen vorst schaatsen.

De opnames zijn beschikbaar in 1080p.

De plassen bevinden zich in een bijzonder natuurgebied. Geplaatst door jan katsman op 25 januari 2017. Ontbossing en overbeweiding hebben in de loop van eeuwen de grond uitgeput. Een natuurbeleving van een iets andere orde dan vogeltjes, vlindertjes, plantjes en libellen. Bij schaatsvereniging woudenberg staan enthousiaste gediplomeerde jeugdtrainers voor je klaar. Bekijk deze luchtopnames van schaatsers op de leersumse plassen. Start bij parkeerplaats* van het leersumse veld aan de woudenbergseweg (n226) tussen maarsbergen en leersum, gemeente utrechtse heuvelrug. We maakten een rondje van 2 km. De wandeling loopt door het gebied van het leersumse veld en de daarin gelegen leersumse plassen, de wandeling gaat over onverharde paden. Film over de lente in het leersumse veld, met o.a. Normaal staat hier ongeveer 60 cm. Ze kocht 's middags nieuwe schaatsen bij collard schaatssport. Schaatsen, zon en sporen in de sneeuw.

Schaatsen op een ondergespoten skeelerbaan zoals in doorn is leuk, maar er gaat niets boven echt natuurijs. Gepubliceerd op 21 januari 2019 19:28 Geplaatst door jan katsman op 25 januari 2017. In het ondiepe water in natuurgebied het leersumse veld is bij vorst de eerste plek in. Ze kocht 's middags nieuwe schaatsen bij collard schaatssport.

Skating The Leersum Lochs Hillridge
Skating The Leersum Lochs Hillridge from i0.wp.com
Het ijs (water) was er. In de zomer zitten de plassen vol kikkers en er loopt altijd een groep koeien rond het water. Start bij parkeerplaats* van het leersumse veld aan de woudenbergseweg (n226) tussen maarsbergen en leersum, gemeente utrechtse heuvelrug. Natuurgebied leersumse veld in leersum (utrecht nederland) | het leersumse veld is het stilste plekje in nederland. Van de enka kantine naar de ijsvloer van de leersumse plassen. De wandeling langs de leersumse plassen is een staatsbosbeheer wandeling. Drone filmt eerste schaatsers op leersumse plassen ondanks het dunne ijs waren er maandag al enkele schaatsers op de leersumse plassen in de provincie utrecht. Gepubliceerd op 21 januari 2019 19:28

Schaatsen, wandelen, langlaufen, fietsen, vegen, op dun ijs.de leersumse plassen zijn op dinsdag net drie dagen aan het dichtvriezen.

Beetje oneerlijk want voor ons is het letterlijk de achtertuin, maar wel een heerlijke. Start bij parkeerplaats* van het leersumse veld aan de woudenbergseweg (n226) tussen maarsbergen en leersum, gemeente utrechtse heuvelrug. Schaatsen op de leersumse plassen. De opnames zijn beschikbaar in 1080p. De molenpolder wedijvert vaak met de leersumse plassen in utrecht als het erom gaat waar als eerste geschaatst kan worden. Normaal staat hier ongeveer 60 cm. Door het uitvenen zijn de leersumse plassen ontstaan. Film over de lente in het leersumse veld, met o.a. Schaatsen, wandelen, langlaufen, fietsen, vegen, op dun ijs.de leersumse plassen zijn op dinsdag net drie dagen aan het dichtvriezen. Op de eerste foto zie je de meest westelijke plas van de drie grote plassen in het leersumse veld. Het meertje is niet heel erg groot, maar meer dan groot genoeg om lekker op te kunnen schaatsen. Het water is hier heel ondiep, en daarom kun je hier al na een paar dagen vorst schaatsen. Drone filmt eerste schaatsers op leersumse plassen ondanks het dunne ijs waren er maandag al enkele schaatsers op de leersumse plassen in de provincie utrecht.

In de ijstijd uitgesleten door smeltwater in de stuwwal die nu utrechtse heuvelrug heet. Wij komen er te weinig, terwijl je er zo heerlijk kan wandelen, hele afwisselende omgeving, ook erg mooi de leersumse plassen en in de winter ook voor het schaatsen een prachtige plek. Het leersumse veld ligt zeer beschut op de utrechtse heuvelrug, het meertje is erg ondiep en bovendiep ligt het op zandgrond zie sneller afkoelt dan bijvoorbeeld klei. Bij schaatsvereniging woudenberg staan enthousiaste gediplomeerde jeugdtrainers voor je klaar. Toen op fiets door naar de molenpolder.

Marco Geijtenbeek On Twitter Er Wordt Volop Geschaatst Op Het Leersumse Veld Prachtig Rtvutrecht Schaatsen Https T Co Uqic1kunhr Twitter
Marco Geijtenbeek On Twitter Er Wordt Volop Geschaatst Op Het Leersumse Veld Prachtig Rtvutrecht Schaatsen Https T Co Uqic1kunhr Twitter from pbs.twimg.com
In het ondiepe water in natuurgebied het leersumse veld is bij vorst de eerste plek in. De luchtopnames zijn gemaakt door erwin zwart met behulp van een dji phantom 3 advanced drone. Door het uitvenen zijn de leersumse plassen ontstaan. Beetje oneerlijk want voor ons is het letterlijk de achtertuin, maar wel een heerlijke. Van de enka kantine naar de ijsvloer van de leersumse plassen. Leersumse veld kampt met droogte; Een natuurbeleving van een iets andere orde dan vogeltjes, vlindertjes, plantjes en libellen. Bij schaatsvereniging woudenberg staan enthousiaste gediplomeerde jeugdtrainers voor je klaar.

Geplaatst door jan katsman op 13 februari 2021.

Wij komen er te weinig, terwijl je er zo heerlijk kan wandelen, hele afwisselende omgeving, ook erg mooi de leersumse plassen en in de winter ook voor het schaatsen een prachtige plek. Schaatsen op de leersumse plassen. In april 2016 stond het water in de leersumse plassen erg hoog, zo hoog dat ik een deel van mijn vlindertelroute niet kon lopen dat jaar. Geplaatst door jan katsman op 25 januari 2017. Gefilmd op 27/2/18 op de eerste dag dat er (net aan) geschaatst kon worden.reacties,likes worden gewaardeerd:)abonneer op mijn kanaal. Bij schaatsvereniging woudenberg staan enthousiaste gediplomeerde jeugdtrainers voor je klaar. De wandeling loopt door het gebied van het leersumse veld en de daarin gelegen leersumse plassen, de wandeling gaat over onverharde paden. Ik was er voor de eerste schaatsers arriveerden. Geplaatst door jan katsman op 13 februari 2021. Schaatsen op een ondergespoten skeelerbaan zoals in doorn is leuk, maar er gaat niets boven echt natuurijs. Het water is hier heel ondiep, en daarom kun je hier al na een paar dagen vorst schaatsen. De opnames zijn beschikbaar in 1080p. Maar inmiddels heeft het genoeg geregend voor een behoorlijke schaatsbaan.

De plassen bevinden zich in een bijzonder natuurgebied leersum. In de ijstijd uitgesleten door smeltwater in de stuwwal die nu utrechtse heuvelrug heet.